Regulament forum

In jos

Regulament forum

Mesaj Scris de Pro Bot la data de Mier Mar 20, 2013 5:10 am

Regulament Pro Zone


Reguli de postare a mesajelor
Înainte de a posta trebuie să folosiţi opţiunea "Căutare". Multe dintre întrebările dumneavoastră sunt deja rezolvate.
Vă rugăm să alegeţi titluri explicite şi la subiect la crearea noilor topic-uri. Toate subiectele care au în nume "Ajutor, help etc." sunt trimise automat la coş.
Este interzis să scrieţi cu litere mari(caps lock) în exclusivitate. Pare că ţipaţi la membri şi totodata puteţi să provocaţi o ceartă. Ex.: REGULAMENT FORUM
Bold-ul şi culorile sunt rezervate pentru staff. Vă rugăm să folosiţi font-ul implicit al forumului. În caz contrar veţi fi avertizat pentru moderare.
Nu aveţi voie să vă faceţi reclama, aceasta se pedepseşte cu warn serios.
Este interzis să postaţi date personale pe forum. Veţi primi un avertisment pentru asta, iar în cazul postării de user, parola, C.N.P, adrese mail, site-uri cu continut pornografic, imagini cu continut vulgare s.a.m.d veţi primi un warn serios.
Este considerată ca o jignire pentru staff dacă postaţi subiecte care nu au nicio legătură cu secţiunea corespunzătoare, sau conţin doar un emoticon, un cuvânt s.a.m.d .


Comportamentul pe forum
Limbajul vulgar pe forum este strict interzis, şi acesta se pedepseşte cu warn serios, indiferent dacă vă adresaţi staff-ului sau altor membri.
Oricine are dreptul să răspundă la mesaje, indiferent de rang-ul acestuia. Vă rugăm să postaţi cât mai la subiect şi indiferent de secţiune regulamentul este regulament şi trebuie respectat. Vă rugăm să nu fiţi râutăcioşi dacă cineva greşeşte răspunsul la întrebarea dumneavoastră.


Mesajele private
Nu aveţi voie să faceţi reclamă prin mesajele private, iar regulile prezente în comportamentul pe forum sau în regulile de postare a mesajelor sunt aceleaşi şi aici. Orice membru care încalcă aceste reguli poate fi reclamat unui membru staff prin mesajele private sau în secţiunea dedicată acestora.

Ce este câmpul Avertismente
~> Ban permanent
~> Două avertismente/1 avertisment serios
~> Un avertisment
~> Fără avertisment

Două avertismente serioase ~> Ban permanent
Trei avertismente ~> Ban permanent

Toţi membrii au dreptul doar la două conturi. Odata ce unul este blocat, vă puteţi înregistra cu altul, dar la primul avertisment veţi primi ban permanent. După acestea nu mai aveţi dreptul la cont pe forum !Numai bine,
Echipa Pro Zone!

avatar
Pro Bot
Pro Bot

Pro Bot

Mesaje : 19
Pro points : 62
Likes : 9
Avertisment : Fara avertisment
Sex : masculin

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum